Nostotyöt erilaisiin tarpeisiin Raisiossa ja Turun talousalueella

Ota yhteyttä

ST-Trans Oy tekee nostotyöt erilaisiin tarpeisiin Raisiossa ja Turun talousalueella. Käytössämme on monipuolinen nostokalusto ja runsaasti lisälaitteita. Kaluston ja osaavan henkilökuntamme avulla takaamme sinulle laadukkaan palvelun. Kerromme mielellämme lisää kalustostamme ja palveluistamme – ota yhteyttä!

Kalustoa moniin nostotarkoituksin

Monipuolisesta kalustostamme löytyy nostureita erilaisiin nostotarpeisiin. Lisäksi meillä on runsaasti lisälaitteita, kuten koura, krapikauha, nostopuomeja, lavahaarukoita, miehistökori ja roskajassikoita. 

Nostamme esimerkiksi:

  • kattotiilet

  • harkkolavat

  • ontelolaatat

  • kattoristikot

  • talopaketit

Tilaa nostotyöt puhelimitse numerosta 0400 321 784 (suuremmat nostot), tai 040 760 1140 (pienemmät nostot). Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme. Noudatamme nostotyössä Infra Ry:n ajoneuvonostureiden vuokrauksen yleisiä toimitusehtoja.

Katso yhteystietomme

Nostotyöt kokenein ottein

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa nostopalvelua kattavasti koko Turun talousalueella. Meiltä löytyy ammattitaitoa, joka perustuu pitkään kokemukseen monipuolisista nostotehtävistä. Ajanmukainen kalustomme takaa osaltaan sen, että suoriudumme kaikenlaisista nostotehtävistä vaivattomasti ja turvallisesti.

 

Nostokalustomme on aina tarkkaan huollettua ja turvallisuus on meille tärkeää. Olemme lisäksi joustava yritys, jonka palvelut mukautuvat asiakkaiden tarpeisiin. Saat meiltä apua niin suuriin kuin pieniinkin nostourakoihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuljetukset saman katon alta

Tarvitsetko myös kuljetuspalvelua? Olemme monipuolinen kuljetusalan yritys, jolta saat esimerkiksi kappaletavaroiden, koneiden sekä yksittäisten maa-aineskuormien, kuten murskeen, sepelin ja mullan kuljetukset Turun talousalueella ja tarvittaessa kauempanakin. Käytössämme on myös erilaisia perävaunuja.

 

Räätälöimme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden, joten ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Katso yhteystiedot tästä