Monikäyttöiset vaihto- ja roskalavat Raisiossa ja Turun talousalueella

Ota yhteyttä

ST-Trans toimittaa vaihto- ja roskalavoja erilaisiin tarpeisiin Raisiossa ja Turun talousalueella. Palveluun kuuluu aina lavan toimitus haluttuun paikkaan sekä lavan tyhjennys. Oli kyse sitten pidempi- tai lyhyempiaikaisesta vaihtolavan tarpeesta, saat meiltä tarvitsemaasi palvelua. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lavat monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Tarvitsetko vaihtolavaa esimerkiksi rakentamisen, remontin tai pihan siivouksen takia? ST-Transilta löytyy monenkokoisia vaihto- ja roskalavoja eri tarkoituksiin. Vuokraamme lavoja niin yrityksille, taloyhtiöille kuin yksityisille kotitalouksillekin.

Voit laittaa lavalle vaikka:

  • rakennusjätettä

  • puutavaraa

  • kiviainesta

  • risuja

  • puutarhajätettä.

Voit tilata roskalavan lähettämällä linkin takana olevassa ohjeessamme pyydetyt tiedot info@st-trans.fi. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 050 302 8857. Pyydämme erityisesti yksityisiä asiakkaita perehtymään etukäteen huolellisesti ohjeisiimme: Ohjeet.

 

Ympäristö kiittää roskalavoille laitetun jätteen lajittelusta. Lajittelu maksaa usein itsensä takaisin myös säästyneinä euroina. Tutustu jo etukäteen lajitteluohjeistukseen Ekopartnereiden verkkosivustolla.        

Kysy lisätietoja

Vaihto- ja roskalavoja tarpeesi mukaan

Meiltä löytyy erilaisia vaihtolavoja ja roskalavoja tarpeidesi mukaan. Lavojen koot vaihtelevat 10–30 m²:n välillä.

 

Lavoja ja kontteja voi vuokrata päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Jos pois heitettävän tavaran määrä ylittää arviosi, saat tilattua meiltä helposti vaihtolavan välityhjennyksen.

Kysy lisää

Kuljetus ja jätteiden käsittely

Kuljetamme lavan paikan päälle ja toimitamme jätteet asianmukaisiin jätteidenkäsittelypaikkoihin. Lavan kuljetuksia varten käytössämme on myös vaihtolavaperävaunu. Tutustu myös muihin kuljetuspalveluihimme – kuljetamme esimerkiksi kappaletavaraa.

 

Voit täyttää lavan reunoja myöten. Lavan kuljettajan pitää pystyä verkottamaan lava tieliikennelain mukaisesti, joten kuoma ei saa sivu- tai pituussuunnassa ylittää lavan ulkomittoja. Jos jätettä kertyy enemmän, kysythän lavan välityhjennystä!

Nostopalvelut