Kattavat kuljetuspalvelut Raisioon ja Turun talousalueelle – ja kauemmaksikin

Ota yhteyttä

ST-Trans Oy on pääsääntöisesti Raisiossa ja Turun talousalueella toimiva yritys, joka tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut raskaalla kalustolla. Toiminta-alueemme sisältää kuitenkin koko Suomen sekä lisäksi myös Pohjoismaat ja Baltian. Monipuolisen kalustomme avulla kuljetamme monenlaisia kuormia, esimerkiksi kappaletavaroita, koneita ja yksittäisiä maa-aineskuormia.

Monipuolista kuljetuspalvelua

Yrityksellämme on käytössään monipuolinen kalusto erilaisiin kuljetustehtäviin. Kuljetamme oikeastaan mitä vain asiakkaidemme toiveesta. Kyytiimme mahtuu myös esimerkiksi isompia koneita ja rakennustarvikkeita.

Saat meiltä:

  • kappaletavarakuljetukset

  • koneiden kuljetukset

  • roska- ja jätelavojen kuljetukset.

  • yksittäiset maa-aineskuljetukset

Käytössämme on myös erilaisia perävaunuja. Soita meille numeroon 040 760 1140 ja kysy lisää, niin sovitaan tarpeeseesi sopivasta kuljetuksesta.

Hoidamme kuljetuksia Turun talousalueella ja tarvittaessa muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

 

Palveluihimme kuuluvat raskaan kaluston kuljetusten ohella myös nostot sekä vaihto- ja roskalavojen vuokraus.

Toimitamme vaihtolavat perille toivomaasi osoitteeseen.

Kysy lisätietoja

Kertakuljetukset ja sopimuskuljetukset

Tarjoamme asiakkaillemme sekä kertakuljetukset että pidempiaikaiset sopimuskuljetukset. Räätälöimme sopimuksen sisällön ja keston aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Sopimuskuljetusten etuna on se, että sinua palvelee tarpeesi ja toiveesi jo valmiiksi tunteva kumppani, eikä sinun tarvitse joka kerta käydä erikseen läpi kuljetukseen liittyviä yksityiskohtia.

 

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Ammattitaitoiset kuljettajat

Meillä kuljetuksista huolehtivat ammattitaitoiset kuljettajat. He vievät kuorman kuin kuorman perille turvallisesti ja sovitussa aikataulussa.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää kuljetustarpeistasi!

Yhteystiedot